Butterfly


Puccinis opera Madame Butterfly
- foredrag                                  OPERAEN AFLYST


v/ Lilo Sørensen, Cand. mag.

Mandag den 18. januar 2021 kl. 19.00 – 21.30

Tilmeldingsfrist torsdag den 7. januar 2021


Sted: Fensmark Præstegård, Chr. Winthersvej 2, Fensmark


Pris:   120,- kr


Billetter købes ved at trykke på fælgende link: 

Folkeuniversitetet har kun pladser til foredraget den 18. januar. Hvis du ikke allerede har købt billet til selve forestillingen, kan du måske købe ved henvendelse til Operaen (Det kgl. Teater på Holmen). Folkeuniversitetet har købt til de tilmeldte til 2. februar 2021, men man kan jo selv vælge en dato, hvor der er ledige billetter.

Forestillingen:

En japansk iscenesættelse af Puccinis hjerteskærende fortælling om den hengivne geisha Butterflys kærlighed til amerikaneren Pinkerton.

Butterflys kamp og opofrelse lever stærkt og lidenskabeligt, ikke mindst på grund af Puccinis evne til at skabe kvindelige karakterer af kød og blod.

I Miyamotos iscenesættelse opleves kærlighedshistorien gennem Pinkerton og Butterflys søn, en ung japansk-amerikansk mand, der søger sine rødder. Kærlighedsdramaet om den trofaste Butterfly ledsaget af Puccinis medrivende musik bevæger til stadighed vores hjerter. Puccini var mageløs til at skrive iørefaldende melodier, til at få sit publikum til at leve med, til at le og græde, og gennem brug af spændende instrumenter skabte han pragtfulde orkesterklange med en særlig duft og atmosfære af eksotiske kulturer. I Madame Butterfly er det blandt andet japanske klokker, der fører os ind i en orientalsk og eksotisk verden.

foredraget aflyst pga Corona